Vilka är näthandelns leveranskostnader?

Leverans

Leverantör

Fraktkostnader (€)

Brevförsändelse hem, max 0,5 kg

Posti

2,90

Till posten, max 35 kg

Posti

6,90

Hemleverans, frivillig (alle 35 kg)

Posti

15,00

Hemleverans, obligatorisk (35–100 kg)

Posti

50,00

Hemleverans / frakt, yli 100 kg

Posti

65,00

Kotiinkuljetus / stora fraktprodukter (t.ex. båtar och bryggor)

Nämns i samband med produkten

Till Stockmann-varuhusen

0,00

• Leveransavgifterna gäller för varje enskild beställning och är inte beroende på hur många produkter som ingår i beställningen eller beställningens värde.
  • Om en engångsbeställning omfattar flera produkter, bestäms leveransavgifterna enligt produkten med den högsta leveransavgiften.
  • Uppge mottagarens telefonnummer vid hemleveranser så att Posti kan komma överens om tidpunkten för leveransen. Det är viktigt att du uppger telefonnumret också när du väljer andra leveranssätt så att vi vid behov kan kontakta dig.

Din beställning levereras till närmaste postkontor och du får en avi per sms då varorna kan hämtas. Du kan också välja hemleverans och då levererar posten din beställning ända hem till dörren. Stora och skrymmande paket levereras hem enligt bifogade prislista.
Hemleveransprodukter levereras inte till följande postnummerområden i Åbolands skärgård:  21740, 22710, 22720, 22730, 22820, 22840, 22920, 22940 och 23390 och inte till Sveaborg (postnummer 00190).