Kanta-asiakasetuvihko vuoden 2017 alusta

Kuukausittaista kanta-asiakastuotevihkoa ei tulevaisuudessa julkaista nykyisenä painettua vihkona.  Muutos tulee voimaan vuoden 2017 alusta.

Kaikki kanta-asiakkaille tarjottavat edut on kerätty stockmann.comin kanta-asiakasosioon  ja edut ovat esillä myös Stockmann-mobiilisovelluksessa.

Mikä on uutta?

• Asiakkaat näkevät verkosta etutuotteiden saatavuuden reaaliaikaisesti
  • Asiakkaalla on mahdollisuus saada muistutusviesti Stockmann-sovelluksen kautta, kun kanta-asiakastuotteet ovat saapuneet ja hän saa kanta-asiakasedut käyttöönsä sovellusta näyttämällä
  • Sovellusta kehitetään ja tulevaisuudessa sen kautta voi esim. varata tavaratalossa olevan kanta-asiakastuotteen