Miten kirjaudun Stockmann-sovellukseen?

Kun olet ladannut sovelluksen puhelimeesi:

1. Napauta henkilön kuvaa oikealta alhaalta.
2. Napauta ”kirjaudu” painiketta.
3. Syötä kanta-asiakaskortin 610428-alkuinen numerosarja tai Stockmann MasterCard-kortin takaa 101-alkuinen numerosarja.
4. Napauta ”näytä ostokertymä” painiketta, jossa on lukon kuva.

KIRJAUTUMINEN

5. Katso sähköpostista vahvistuskoodi ja kirjoita se ympyröityyn kenttään. Sen jälkeen kirjautuminen ja ostokertymä on nähtävillä.
6. Jos vahvistuskoodi linkki ei löydy, ohjeet saa esille kohdan 5 ”etkö saanut sähköpostia” tekstiä napauttamalla.