Stockmann-sovellus

Käy sisään omaan tavarataloosi

Stockmann-sovellus tuo ison tavaratalon parhaat, sinua kiinnostavat edut, sisällöt ja uutiset puhelimeesi. Löydät sovelluksesta myös kanta-asiakkuutesi.
Olemme kehittäneet uutta sovellusta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tuomme toivotuimmat ostoa ja asioimista helpottavat ominaisuudet sovelluksen ensimmäiseen versioon.

Oma tavaratalo puhelimessasi

Selaa vaihtuvia etuja, tallenna omat suosikkisi etuseteleistä hyvään talteen ja
käytä ne hyödyksesi aina kun asioit meillä. Sovelluksessa myös erityisiä etuja!
Kanta-asiakkuutesi on nyt kätevästi puhelimessasi. Näet oman kanta-asiakaskertymäsi, mitä etuja tasossasi saat ja
paljonko on matkaa seuraavaan.

Näin lataat Stockmann-sovelluksen iOS-puhelimeesi

1. Lataa sovellus App Storesta hakusanalla Stockmann.
2. Yhdistä kanta-asiakkuutesi ensitöiksesi sovellukseen, jotta saat kaikki edut käyttöösi.
Onhan kanta-asiakastiedoissasi ajankohtainen sähköpostiosoitteesi?
3. Sovelluksen vasemmasta kulmasta löydät kanta-asiakkuutesi.
Kirjaudu sisään kanta-asiakaskorttisi numerolla. Saat paluuviestinä sähköpostiisi aktivointilinkin ohjeineen.
Jos linkki ei toimi, niin voit aktivoida sovelluksen myös viestissä olevalla PIN –koodilla.

» Stockmann-sovelluksen käyttöehdot

Haluatko olla mukana kehittämässä?

Olemme suunnitelleet sovelluksen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme kehittää sovellusta jatkuvasti paremmaksi. Voit jättää kommenttisi suoraan App Storeen tai lähettää ideasi meille osoitteeseen: sovelluspalaute@stockmann.com.
Kiitos jo etukäteen!

Vi har inte glömt svenskan

Vi utvecklar applikationen ständigt - vi lanserar den svenskspråkiga versionen i ett senare skede - följ med utvecklingen på app.stockmann.com