Käyttäjätunnukset ja rekisteröityminen verkkokauppaan?

Rekisteröityminen verkkokaupan asiakkaaksi kannattaa, jotta voit parhaiten hyödyntää kaikkia verkkokaupan ominaisuuksia. Rekisteröityminen on maksutonta. Stockmann-verkkokauppa ei myy eikä luovuta asiakastietoja ulkopuolisille.
Rekisteröityneen asiakkaan edut:

• Voit seurata lähetystesi etenemistä
  • Näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta
  • Voit tallentaa vaihtoehtoiset toimitusosoitteet osoitekirjaasi
  • Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa
  • Kun tallennat suosikkituotteistasi muistilistalle, ne pysyvät muistissa seuraavaa ostoskertaa varten
  • Rekisteröityneenä kanta-asiakkaana saat kanta-asiakasedut heti käyttöösi kirjautuessasi sisään verkkokauppaan

Kun haluat rekisteröityä verkkokauppaan, paina Rekisteröidy-painiketta. Tämän jälkeen täytä kenttään nimesi ja yhteystietosi, sekä valitse itsellesi henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä. Jos olet Stockmannin kanta-asiakas, muista ilmoittaa kanta-asiakasnumerosi. Näin voit hyötyä kanta-asiakkaille suunnatuista eduista myös verkkokaupassa ja kerrytät ostokertymääsi verkkokauppaostoista. Voit rekisteröityä myös tilausta tehdessäsi tai kun liityt kanta-asiakkaaksi verkossa.

Ostoksia voit tehdä myös ilman rekisteröitymistä. Tilauksen toimittamista varten tarvitsemme nimen, osoitteen, matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tilauksen saapumisilmoitus lähetetään matkapuhelinumeroon. Sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus ja muut mahdolliset tilausta koskevat tiedot.