Miten ostoskori toimii?

Jos haluat siirtyä varsinaiseen ostoprosessiin eli tilaus- ja maksutapahtumaan, paina sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Ostoskori-kuvaketta tai Kassalle-painiketta miniostoskorissa.

Näet ostoskorin sisällön ja voit vielä muokata sitä. Voit esimerkiksi siirtää tuotteita muistilistaan ja muuttaa tuotteiden lukumäärä. Ostoskorissa näet tilauksesi loppusumman mahdollisten alennuksien jälkeen. Ostoskorissa voit myös aktivoida mahdollisen kampanja-koodin.

Mikäli et vielä ole Stockmannin kanta-asiakas, ostoskori-vaiheessa voit hakea kanta-asiakkuutta ja hyödyntää mahdolliset kanta-asiakasedut.

Ostoprosessissa on 5 vaihetta:

1. Tilaajan tiedot
  2. Toimitustavan valinta
  3. Yhteenveto
  4. Maksaminen
  5. Tilausvahvistus

Ostoprosessissa voit halutessasi palata takaisin edellisiin vaiheisiin muokkaamaan tilaustasi tai keskeyttää ostotapahtuman, et kuitenkaan enää vaiheen 4. Maksaminen jälkeen. Tämän jälkeen voit tehdä muutokset vain asiakaspalvelun » kautta.

1. Tilaajan tiedot

Tässä vaiheessa valitset, teetkö tilauksen kirjautuneena vai ilman kirjautumista sekä ilmoitat tilaajan tiedot.

2. Toimitustapa

Valitse haluamasi toimitustapa. Joillekin suurille tuotteille (esim. televisiot) ainoa mahdollinen toimitustapa on kotiinkuljetus.

3. Yhteenveto

Yhteenveto-sivulla näet kaikki tilauksen oleelliset tiedot: tuotteet, hinnat, toimitustavan, toimitusosoitteen, lisäpalvelut ja tilauksen lopullisen summan.

4. Maksaminen

Maksutavan valinta on ostotapahtuman viimeinen vaihe ennen tilauksen hyväksymistä. Jos maksat tilauksesi verkkomaksuna tai luottokortilla, tilaus lähtee käsittelyyn, kun olet hyväksynyt maksun verkkopankin tai luottokunnan sivuilla. Tilausta ei voi enää tämän jälkeen muuttaa. Jos valitset maksutavaksi laskun tai kertaluoton, lähtee tilaus käsittelyyn painettuasi Jatka-painiketta. Tilausta ei voi enää tämän jälkeen muuttaa.

5. Tilausvahvistus

Tilausvahvistus-sivu on tilauksen kuitti ja se lähetetään automaattisesti sähköpostiisi. Tilausvahvistuksesta näet tilauksen sisällön, hinnat, toimitustavan jne. Tilausvahvistuksen voi myös tulostaa sivun alareunassa olevasta linkistä.
Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilausta valitsemalla Omat tiedot ja Tilauksen seuranta.