Olen unohtanut salasanani verkkokauppaan?

Jos unohdat salasanasi, paina etusivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta. Tämän jälkeen paina Käyttäjätunnus ja/tai salasana unohtunut -linkkiä. Unohtuneen salasanan voit palauttaa antamalla käyttäjätunnuksesi ja vahvistamalla salasanapyyntö antamalla lisäksi syntymäaikatieto. Lähetä -painikkeen painamisen jälkeen saat kertakäyttöisen salasanan sähköpostiisi, joka korvaa vanhan. Salasana on voimassa vain yhden kirjautumiskerran. Kun olet kirjautunut sisään, sinut ohjataan tallentamaan uusi salasana väliaikaisen salasanan tilalle. Salasana voi olla sama kuin aikaisemminkin käyttämäsi.