Seuraa

Teen tilauksen yhteiskäytössä olevalla koneella, kuinka varmistan, että seuraava käyttäjä ei pääse tietoihini?

Mikäli tietokone kysyy kirjautumisen yhteydessä "haluatko olla automaattisesti tunnistettu stockmann.com –sivuilla tällä tietokoneella" niin älä turvallisuussyistä rastita tätä kohtaa. Muistathan myös lopettaa asiointisi aina kirjautumalla ulos verkkokaupasta. Selaimen välimuisti eli cache kannattaa tyhjentää käytön jälkeen. Sen voi tehdä selaimen valikon kohdasta Internet-asetukset. Muista myös kirjautua ulos tietokoneistunnostasi ja sulkea selain, kun lopetat Internetin käytön. Näin varmistat, että seuraava käyttäjä ei pääse katsomaan selaamiasi sivuja.