Varaa ja nouda: Tuotteen varaaminen tavarataloon Stockmann sovelluksella

Uusi lisäpalvelu Stockmannilla: "Varaa ja nouda”

Rekisteröitynyt kanta-asiakas voi varata muodin (naiset, miehet ja lapset) kanta-asiakastuotteita valitsemastaan tavaratalosta Stockmann sovelluksella.

Asiakas saa vahvistuksen varaukselle 2h sisällä varauksen teosta (talon aukioloaikoina) mikäli tuotetta löytyy talosta vai ei.

Varaus on voimassa varauksen kuluvana päivänä + seuraavan työpäivän.

Tuote maksetaan noudettaessa tavaratalon kassalle.

Lataa Stockmann-sovellus iPhone- tai Android-puhelimeesi App Storesta tai Google Play Storesta. Jos olet ladannut sovelluksen jo aiemmin, käy hakemassa uusin päivitys sovelluskaupasta ja saat varausominaisuuden käyttöösi.